Петък, 12 Февруари 2010 14:22    Array Печат Array
„Токуда банк” откри офис в Сливен
Бизнес - Бизнес представяне
„Токуда банк” откри офис в Сливен „Токуда банк” откри офис в Сливен В Сливен официално бе открит регионален офис на „Токуда банк" АД. На откриването присъстваха негово Високопреосвещенство Сливенският митрополит Йоаникий, председателят на Общинския съвет Мария Григорова, членовете на Управителния съвет на банката Йонка Кинова, Стоян Стоянов и др., д-р Росен Панов - изпълнителен директор на „Токуда болница", партньори и гости. Шеф на сливенския клон е Костадинка Баева. Новият офис се намира на бул. „Хаджи Димитър" 13.

Лентата бе прерязана от Станимир Михайлов, член на Управителния съвет и изпълнителен директор на банката, и Мария Григорова, председател на Общинския съвет в Сливен.

"Токуда Банк" АД е част от икономическата група Tokushukai Medical Corporation в Япония чийто основател и собственик е д-р Торао Токуда. Японската корпорация откри през 2006 г. „Токуда болница" в София, притежава и „Токуда здравноосигурителен фонд".

„Токуда банк" е профилирана в обслужването на медицинския бизнес и изготвя специални кредитни програми за клиентите си. Банката непрекъснато разширява обхвата и качеството на обслужването на клиентите си като им предоставя всички необходими услуги и продукти за тяхната дейност.