Четвъртък, 12 Август 2010 13:19    Array Печат Array
“Mat star” откри нов фирмен магазин в Сливен
Бизнес - Бизнес представяне
Ибрахим Мезияд преряза лентата Ибрахим Мезияд преряза лентата Точно в 10,30 ч. днес един от собствениците на фирмата за обувки „Mat star" Ибрахим Мезияд преряза лентата на новия фирмен магазин в Сливен. Двамата братя Мезияд, които са от Сирия, но са завършили медицина в България, посрещнаха по стар български обичай с хляб и сол първите клиенти.

Само за минути магазинът, разположен на 311 кв.м. търговска площ, се изпълни с посетители, а 12-те служители в магазина обърнаха внимание на всеки. Управителката на магазина Ваня Дионисиева сподели, че смятат да осигурят постоянна наличност от 1000-1500 различни модели детски, дамски и мъжки обувки за всички сезони.

Магазинът е разположен в „Кауфланд". В него могат да се намерят както спортни, така и спортно-елегантни и официални обувки. Има и обособен щанд за хора, носещи обувки с номера от 46 до 52. Повечето модели от естествена и изкуствена кожа са по джоба на средния потребител. Само 7 минути сред прерязването на лентата, първата покупка бе факт. Чаровно момиче си купи красиви обувки, с които гордо ще се разхожда из Кипър.

Ибрахим Мезияд сподели пред екипа на sliven-news.com, че стремежът им е бил да предложат на пазара качествени обувки, достъпни за масовия потребител. В скоро време предстои откриването на фирмени магазини в Благоевград, Варна и София.