Четвъртък, 17 Февруари 2011 00:45    Array Печат Array
За всеки, който иска да бъде здрав, жизнен и енергичен!
Бизнес - Бизнес представяне
 Със свой принос и с желание да подпомогне стремящите се към това е една млада ентусиастка, която съвсем наскоро откри и ръководи първото в града ни и единствено по рода си СТУДИО ЗА ИЗТОЧНИ ПРАКТИКИ.

Това е Искра Ганева, която притежава диплома за рейки лечител, издадена от рейки мастер Георги Грозданов от школата на Усуи Микао. Също така е посещавала семинари за повишаване на квалификацията си в Германия, организирани от последователи на проф. Ниши. В уютна и предразполагаща обстановка човек може да се докосне до източните култури, до духовното начало, да се наслади на релаксацията и умиротворението.

В студиото се прилага практиката на японския професор Кацудзо Ниши – така наречената система на здравето. Тя съчетава в себе си древноегипетски и древногръцки методи за лечение, йога, аюрведа, водолечение, масажи и др. Занятията в Студиото за източни практики включват физически и дихателни упражнения, медитативни техники, мудри, релаксация, атоматерапия. Упражненията са разработени така, че да бъдат лесни за изпълнение и същевременно с това да донесат максимална полза за всеки, който редовно ги изпълнява. Действително за всеки, защото няма възрастови ограничения в желанието за едно ново начало.

Резултатът? Човек се чувства бодър, изпълнен с енергия и ентусиазъм. Болките в гърба, врата и ставите изчезват. Фигурата и походката стават грациозни. Редовните посетители вече се радват на вътрешен комфорт и жизненост.

Занятията се провеждат всеки ден в три часови пояса, за да може всеки да си подбере удобно нему време. На 22 и 23 февруари се организират "Дни на отворените врати" за проявилите интерес непосредствено да се запознаят с прилаганите техники и процедури. Това могат да го сторят като посетят студиото, намиращо се на ул. "Р.Даскалов" № 7, в централната част на града, зад Модна къща "Албена". А повече любезна информация може да се получи на тел. 0888 648400.