Петък, 25 Ноември 2011 13:27    Array Печат Array
Играете ли покер?
Бизнес - Бизнес представяне
 Poker online – това е един богат свят на забавления и повишен адреналин. Съществуват различни poker sites за игра на poker online. В днешно време са достъпни всички видове и вариации на poker online, които не е необходимо да изброявам. Просто си намисляте нещо, влизате в poker sites и започвате вашия poker online. И това не в всичко, повечето poker games имат подобни правила. Така например, всички покер игри са разделена на кръгове, те се наричат ​​раздаване.

Първо, всички играчи получават по две карти, след това на още три раздавания получават общо пет карти. След като играчите видят картите си започва залагането. Можете да наддавате, да се откажете или да приемете облога. В крайна сметка, печели този, който може да събере една комбинация от петте най-силни карти.

"Победа" означава, че взимаш банката събрана от всички участници. Парите взимат тези, които ще съберат печеливша покер ръка от пет карти. Но ако не сте в състояние да събере успешна комбинация, то може да си изградите план за poker games, така че всички да вярват във Вашата силна ръка и да ги откажете да наддават за да излязат доброволно от играта. В poker online това се нарича блъф или блъфиране. В истинското казино има крупие което раздава картите, а в един poker sites картите се раздават от виртуален дилър.

Когато играете poker online често се получават много интересни залози в зависимост от етапа и от опоненти Ви. Някой наддават стъпка по-стъпка, а други залагат всичко, особено когато някой има силна ръка. A е възможно и да използва тази тактика за сплашване на съперниците си. За да си добър в poker online, трябва да си добър в търговията. Търговия - е, когато опонентите Ви правят своите залози, от изравняване и повишаване на залаганията от други страни. След направените залози, получавате карти, правите оценка на собствените си шансове и започвате да търгувате.

Специфична тънкост е в края на играта е да не разкриваш дали си блъфирал или не, колкото и да Ви се молят да споделите картите си, не го правете. Това е Вашата тайна за бъдещ успех. Нюансите на poker online ще научите директно в самите poker games с който постепенно ще натрупате опит и всеки път ще ставате все по-добър и печеливш.

Дори и да не е така, минимум ще се почувствате жив от нахлулия във Вас адреналин. Не губете време, а се забавлявайте.

Добре дошли в прекрасния свят на poker online!