Четвъртък, 17 Май 2012 14:12    Array Печат Array
Кингс Табако на световно изложение за скъпи стоки
Бизнес - Корпоративни
 Три години бяха необходими на организаторите на едно от най-престижните световни изложения TFWA да поканят българска компания за участие във форума. Честта да представи страната ни редом с марки като Versace, Christian Dior, Furla, Swarovski,  Polaroid и LaCoste получи цигареният производител Кингс Табако. И представянето беше подобаващо – с триизмерни холограмни изображения, интерактивни екрани и блестящи презентации, родният производител накара хиляди посетители на изложението да се спрат на българския щанд.
TFWA е най-голямата в света дюти фри и травъл ритейл асоциация. В нея членуват около 400 бранда, принадлежащи на производители на висококачествени стоки от световна класа. Изложенията за продукти, продавани на пътуващи хора набират все по-голяма скорост заради засиления международен трафик. Според проучванията на организаторите на  TFWA, пътуващит4е клиенти са с добри материални възможности и това позволява налагането на все по-луксозни стоки в дюти фри и травъл ритейл магазините.
Рекорден беше броят на участниците в престижното изложение тази година – 236 като 62 от тях са нови за форума имена. През 2011 година броят на изложителите е бил 212 – с 11% повече от предходната година.
Над 2 700 бяха посетителите на TFWA. Половината от тях – дистрибутори, а останалата част – представители на дюти фри и травъл ритейл бизнеса, както производители и търговци от цял свят.