Понеделник, 17 Септември 2012 10:53    Array Печат Array
The King променя визията си
Бизнес - Корпоративни
Представителният щанд на Кингс Табако на изложението Интертабак в Дортмунд Представителният щанд на Кингс Табако на изложението Интертабак в Дортмунд Цигарената марка The King съвсем скоро ще се появи на българския пазар с напълно нова визия. Промяна ще има и в съдържанието на папиросите, която ще бъде особено силно изразена в повишаване качеството на продукта, обещаха от „Кингс Табако".  Това лято видяхме и първите стъпки на марката към въвеждане на нова политика на социална отговорност. The King подкрепи българския рали спорт като стана основен спонсор на 15-кратния рали шампион на България Илия Царски. Заедно със състезателя стартираха и кампания за безопасно шофиране. Компанията е предвидила от името на обновената марка да инвестира средства в подобряване на социалната среда в страната.
„Предвиждаме да променим изцяло визията и да подобрим още повече качеството на цигарите. The King вече се продава почти в целия свят, тепърва ще навлизаме и на нови международни пазари и искаме да представим страната си по най-добрия възможен начин с един модерен продукт, отговарящ на вкусовите нужди на потребителите. България е страна с традиции в областта на производството на тютюневи изделия и ние – производителите, сме длъжни да поддържаме този имидж и да произвеждаме продукти, които по нищо не отстъпват на мултинационалните производители.", разказа маркетинг директора на Кингс Табако Милин Щерев.
За първи път новият дизайн бе показан на най-голямото международно изложение за тютюневи продукти и аксесоари Inter-Tabac, което се проведе между 14 и 17 септември. Това е поредното участие на българската компания във форума, в който място намират най-значимите представители на бранша в света. И този път Кингс Табако заложиха на иновативна визия на щанда, с който родният производител бе бъде представен по различен и атрактивен начин.