Петък, 30 Ноември 2012 14:15    Array Печат Array
Интересна е декемврийската програма на театъра
Новини - Култура
 Шест интересни постановки са включени в програмата за декември на Драматичен театър „Стефан Киров". Първата постановка е „Игрите на живота", с режисьор Д.Стефанов, участват Георги Тенев, Таня Йоргова, Петя Янкова и Димитър Марков. Тя ще бъде представена на 7 декември, петък, от 19 ч. в залата на бившия пиано бар „Сохо". Цената на билета е 5 и 6 лв., за ученици – 2 лв.

На 10 декември, понеделник, от 19 ч. в камерната зала на театъра ще бъде поставен спектакълът „Почерпки", с режисьор П. Кауков, в ролите Николина Янчева, Николай Луканов и Димитър Костадинов. Цената на билета е 6 лв., за ученици – 3 лв.

На 11 декември, вторник, в камерната зала на театъра ще бъде представена постановката „Суматоха" по Йордан Радичков. Режисьор е М. Младенова, участват Таня Йоргова, Ангел Савов, Николина Янчева, Ивайло Гандев, Димитър Марков, Августин Демерджиев, Димитър Костадинов и Никола Ефтимов. Постановката започва в 17 ч. Цената на билета е 6 лв.

В голямата зрителна зала на театъра на 12 декември, сряда, от 19 ч. ще бъде поставен спектакълът „Между два стола" на режисьора В.Василев. Участват Герасим Георгиев – Геро, Николина Янчева, Вяра Начева, Ивайло Гандев, Августин Демерджиев и Димитър Марков. Цената на билета е 6 лв., за ученици – 4 лв.

На 13 декември от 19 ч. в камерната зала на театъра ще се играе за втори път постановката „Суматоха" по Радичков. Цената на билета е 6 лв., за ученици – 3 лв.

На 17 декември от 19 ч. в голямата зала на театъра ще гостува Бургаската опера с оперетата „Царицата на чардаша" в три действия от Имре Калман. Диригент – Найден Тодоров, режисьор – Марио Николов. С участието на Шмилена Султанова, Мария Цветкова, Марио Николов, Людмила Михайлова, Диман Пенчев, Тошо Герджиков, Сребрина Славова и др. Цената на билета е 8 лв., за ученици – 6 лв.